Hvem står bag?

Styregruppen har tre tovholdere

Ex FORUMs to årlige seminarer arrangeres af Tommy fra Maskinmesterskolen København, René fra Lemvigh-Müller og Per fra TechCare. Vi planlægger seminarets program på baggrund af ønsker, idéer og opslag blandt medlemmerne i LinkedIn-gruppen ’ATEX i Danmark’. Vi står også bag alt det praktiske vedrørende hjemmeside, pressemeddelelser, invitationer, tilmelding osv.

Maskinmesterskolen København

Tommy Gudmann underviser på Maskinmesterskolen København, der er Danmarks ældste maskinmesterskole.  Her har man uddannet maskinmestre siden 1906. Maskinmesterskolen København huser mere end 850 studerende og 60 ansatte. Uddannelsen er akkrediteret som en professionsbacheloruddannelse.

M: 42 60 63 64
E: tg@msk.dk

Læs mere om Maskinmesterskolen København på www.msk.dk

 

Lemvigh-Müller A/S

René Nielsen er produktsikkerhedskoordinator hos Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Virksomheden sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele landet. 

M: 21 78 48 94
E: reni@lemu.dk

Læs mere om Lemvigh-Müller på www.lemu.dk

 

TechCare ApS

Per Kragh er ATEX-konsulent hos TechCare ApS. Det er en kursus- og konsulentvirksomhed med særligt fokus på ATEX-direktiverne. Siden virksomhedens start i 2006 har TechCare gennemført cirka 1300 kurser i ATEX-direktiverne i virksomheder, hos myndigheder og i eget regi. Alle med flot evaluering fra kusister og kunder.

M: 41 44 07 91
E: per@atex.dk

Læs mere om TechCare på www.techcare.dk