Hvem står bag?

Styregruppen har tre tovholdere

Ex FORUMs to årlige seminarer arrangeres af Tommy fra GEA, René fra Lemvigh-Müller og Per fra TechCare. Vi planlægger seminarets program på baggrund af ønsker, idéer og opslag blandt medlemmerne i LinkedIn-gruppen ’ATEX i Danmark’. Vi står også bag alt det praktiske vedrørende hjemmeside, pressemeddelelser, invitationer, tilmelding osv.

GEA Process Engineering A/S

Tommy Gudmann arbejder som Safety Specialist hos GEA Process Engineering A/S. GEA er en global koncern, der har et stærkt fokus på bæredygtige, teknologiske løsninger til avancerede produktionsprocesser til et utal af meget forskellige slutbrugermarkeder.

M: 28 75 80 84
E: tommy.gudmann@gea.com

Læs mere om GEA på www.gea.com

 

Lemvigh-Müller A/S

René Nielsen er produktsikkerhedskoordinator hos Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Virksomheden sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele landet. 

M: 21 78 48 94
E: reni@lemu.dk

Læs mere om Lemvigh-Müller på www.lemu.dk

 

TechCare ApS

Per Kragh er ATEX-konsulent hos TechCare ApS. Det er en kursus- og konsulentvirksomhed med særligt fokus på ATEX-direktiverne. Siden virksomhedens start i 2006 har TechCare gennemført cirka 1300 kurser i ATEX-direktiverne i virksomheder, hos myndigheder og i eget regi. Alle med flot evaluering fra kusister og kunder.

M: 41 44 07 91
E: per@atex.dk

Læs mere om TechCare på www.techcare.dk